Liderii PSD vorbesc despre idealuri înalte, folosesc discursuri elaborate și îndeamnă tinerii să facă toate lucrurile pe care ei nu le-au făcut și nu le vor face niciodată. Ca niște politicieni adevărați gândesc „X”, vorbesc „Y” și execută „Z”. Nimic nou. Asta s-a întâmplat și se întâmplă mereu cu orice politician de la orice partid. Ei vorbesc despre democrație, însă impun alegerea noului-vechi președinte TSD. Se disociază de „comunism” însă promovează comportamentul te tip UTC-ist. Iar dacă peste această ipocrizie vădită putem trece cu ușurință, mă opresc la prostia de care dă dovadă acest partid în ansamblul deciziilor sale, fie ele publice sau de culise. Cum pot liderii PSD și TSD să manifeste aceeași amnezie pentru care critică poporul român? Liderii social democrați ori sunt uituci, ori sunt tâmpiți, dar în orice caz nu au scuză pentru genul de oameni pe care îi promovează. Să-i luăm la rând pe săracii-bogați tineri-bătrâni care se află deja sau se insinuează acum subtil în conducerea TSD:

1. Începem cu preferatul meu dl. George „Dosar-Penal” Păduraru.

Pentru cei care nu îl cunosc, dl. George Păduraru este „prodigiosul” lider al Uniunii Studenților din România, care a reușit să aducă USR de la o organizație credibilă ce număra mii de membrii, la o organizație politică formată doar din persoana proprie. Dl. Păduraru a avut grijă să lingă în fund puterea portocalie în nenumărate rânduri și a supt de la licuriciul chior… cam ce s-a putut. I-a înjurat pe PSD-iști, pe doamna Ministru Andronescu și a penetrat verbal întreg sistemul educațional cu un tupeu nesimțit demn de Cristian Boureanu. Pe unde a putut și cum a știut mai bine, a ridicat osanale „conducătorului iubit” Băsexu și PD-L-iștilor cu un entuziasm întrecut poate doar de Radu Moraru.

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-politicienii-care-nu-au-venit-la-usr-sarbatoresc-un-an-de-la-suspendarea-presedintelui-2567543

Servind în continuare puterea portocalie, s-a ales cu un post confortabil de consilier al doamnei Ministru Ridzi la MTS. Împreună cu doamna Ridzi, așa cum învățase la USR, a făcut ce știa el mai bine: deturnare de fonduri, fals în acte, alte „șpârle” și găinării. Iar după cum spune proverbul „prostul dacă nu e și fudul parcă nu e prost destul”, penalul Păduraru și-a bătut toată sula de Comisia de Anchetă Parlamentară „Ridzi”, adică fix de noii săi colegi din PSD. Nu e minunat?

http://www.livenews.ro/politic/noi-jigniri-in-comisia-ridzi-consilier-mts-amenintat-cu-evacuarea-dupa-ce-a-pretins-scuze-pentru-calificativul-obraznic-primit.html

2. Continuăm prezentarea tinerelor nonvalori promovate de PSD cu dl. Președinte TSD: Nicolae „Eșec” Bănicioiu.

În trecutul său „glorios”, în calitate de președinte al USR, a negociat cu diverse partide intrare în politică și s-a pupat cu Adrian Năstase și Victor Ponta. Ales Președinte al TSD a început să-i înjure pe Ponta, Năstase și Vanghelie, pentru ca astăzi să-i pupe iar în pendulă pe toți cei trei pentru susținere. Nicu Bănicioiu a reușit să nu se lase mai prejos decât doamna Anastase, pe care o critică înverșunat, atunci când și-a prelungit mandatul de președinte TSD de la 2 la 4 ani, aplicând retroactiv și neregulamentar o modificare la statutul TSD pe care a inginerit-o din mers. Astăzi a fost re-ales prin VOT DESCHIS de o unanimitate „democratică” (exact ca la PCR/UTC), pentru ca ULTERIOR să se voteze, tot deschis și cu aceeași unanimitate tâmpită, o MODIFICARE a statutului TSD care face posibilă alegerea președintelui TSD prin vot deschis. Cum?!! Pe scurt, mai întâi s-a votat la vedere și abia apoi s-a decis că se poate vota la vedere prin ridicare de mână.

Conchid prin „mărețele” realizări din mandatul distinsului Președinte TSD: caravana roșie și „ecologizarea” unui mic segment al râului Dâmbovița. Bravo!! Bravo!!! De trei ori bravo!!!

3. Continuând enumerarea ajungem și la capitolul nepotism cu domnișoara Ioana „Cumetrie” Pop

După ce s-a spus că la OT-PDL e foarte nasol pentru că Președintele PD-L Tiran Băsexu și-a promovat fiica pe postul de Secretar General, aflăm ca la TSD e „democrație maximă”, pentru că Președintele PSD Victor Ponta nu și-a promovat fiica ci fina, fix pe același post de Secretar General. Blondă precum se află, n-a fost capabilă „să editeze câteva fraze” la congres și a citit de pe foaie un discurs extrem de plat despre niște experiențe personale pe care orice om normal le poate verbaliza cu destulă ușurință. S-a plâns despre săracii „părinții noștri”, deși ea împreună cu părinții săi au mai mulți bani decât toți părinții noștri la un loc. În final, nu putem uita că „pioasa domnișoară” Ioana Pop, licențiată în teologie, și-a părăsit soțul pentru un amant mai tânăr din București. Amin.

4. Închei cu toți ceilalți parveniți

Nu în ultimul rând, vreau să îi menționez la grămadă pe toți aceia care lipsiți de calități sau pregătire au parvenit, prin limbi bine plasate, în forurile de conducere ale TSD la nivel național, fără ca măcar să aibă vechimea statutară minimă de 2 ani ca membrii de partid. Ei sunt acei copii de casă, argați de nădejde care fără un „tătuc politic” n-ar fi în stare nici să treacă singuri strada. Ei sunt aceia care, în miezul congresului, își întreabă cu seninătate colegii dacă PSD este de stânga sau de dreapta. Cunosc diverse cazuri în care unii dintre aceștia au fost dați afară din sediul de partid și/sau excluși din organizația de bază pentru incompetență. În consecintă: să-i promovăm!

M-am bucurat atunci când dl. Ponta a preluat conducerea PSD, atunci când PSD a revenit la valorile autentice de stânga, atunci când opoziția a redevenit credibilă, atunci când votanții băsiști s-au lepădat de iubitul lor conducător. M-am bucurat ca boul… Ce viitor poate avea nația asta uitată de Dumnezeu, când toate valorile fug din țară, iar nonvalorile sunt promovate pentru a conduce destinele unui popor format din restul proștilor care au rămas aici. Cred că mă sustrag foarte curând și vă las în pace, să vă descurcați între voi, pentru că oricum îmi dați impresia că vă cam încurc.

Reclame