N-am mai scris de ceva vreme, așa ca vreau s-o iau pe repede-nainte și sa-mi plimb „scârbavnicul mădular” în orificiile oratorice ale multor propagandști băsiști, cu intenția vădită de a crea valuri; de dragul valurilor…

Prima afirmație este că următorii căcați pansați sunt făcuți din același aluat diareic, nu prezintă nici cea mai vagă urmă de bun simț, sunt superficiali în orice demers, se arată a fi „de dreapta” dar sunt plătiți direct sau indirect de la bugetul de stat și merită să moară în chinuri prelungite: Robert Turcescu, Radu Moraru, Andreea Pora, Mircea Marian, Cătălin Tolontan ș.a.m.d. Restul simțiți-vă și voi din oficiu.

A doua categorie de cretinei pe care vreau să-i irit groaznic sunt auto-suficienții, atotcunoscătorii, deținătorii de adevăruri absolute și toți cei lipsiți de simțul penibilului. Ei nu sunt în mod special propagandiști portocalii, însă sunt într-atât de proști încât ar putea fi fără știința lor. Specimenul cel mai vizibil și care reprezintă totodată protoplasma acestei categorii de găinari este Lucian Mândruță. Nu-i așa că uitându-te la Mândruță prostia și penibilul capătă noi înțelesuri?!

Pe locul al treilea în lista mea de frustrări se regăsesc udemeriștii și radicalii promotori de autonomie pe criterii etnice. Auzisem zilele trecute pe la TV că uniunea maghiarilor nu încurajează, ba chiar condamnă, actele de violență și radicalism. Atunci să-mi spună și mie cineva ce căuta Cseke Attila, Ministrul Sănătății în România, la o manifestație unde se spunea „ținutul secuiesc nu e România”. Să-mi spună și mie cineva cum își permite europarlamentarul român Tokes Laszlo să spună că Ziua Națională a României este zi de doliu. Din punctul meu de vedere toți băieții ăștia sunt vinovați de trădare, trebuie să-și piardă mandatul, trebuiesc judecați și condamnați.

Nu vreau să se-nțeleagă greșit. Eu n-am nimic cu secuii din România. Secuii sunt oameni buni și nici ei n-au nimic cu noi. Ba chiar îi doare-n miezu vârfului de toate demersurile radicalilor separatiști. În Ardeal maghiarii și românii se înțeleg foarte bine, unii români vorbesc ungurește, unii maghiari vorbesc românește și ei își duc între dânșii traiul destul de liniștiți și miserupiști.

Bine pa!

Reclame